Sigorta Hizmetleri

Vakfımızın Meslektaşlarımıza Sağladığı Avantajlı Sigorta Hizmetleri

Mimarlık Vakfı İktisadi İşletmemiz, NART Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş. firması ile işbirliği yaparak meslektaşlarımıza ve yakınlarına bireysel ve kurumsal sigorta gereksinimlerini karşılayabilecekleri zengin bir hizmet yelpazesi sunuyor.

Sigorta alanında geliştirilen ve piyasa koşullarından daha avantajlı poliçelerle, üyelerimiz ve yakınları, ücretsiz ekspertiz, inşaat, risk ve ferdi kaza sigortaları ile sağlık, ev, ofis, kasko, bireysel hayat vb. Bireysel veya Kurumsal sigortalarını, verilen teklifleri uygun bularak, işletmemiz aracılığı ile yaptırdıkları taktirde, güvenilir bir hizmet elde etmiş olacaklardır. Ayrıca Mimarlık Vakfımız mesleki sorumluluk sigortası alanında hizmet vermeye devam ediyor.

Unutmayalım ki bu hizmetlerden elde edilen kaynaklar tekrar üyelerimiz yararına kullanılmaktadır.
Hizmetlerimizin daha da geliştirilmesi sizlerin vereceği desteğe bağlıdır.
Ayrıntılı bilgi için www.nartmln.com ziyaret edebilirsiniz.

Mimarlık Vakfı
Yazar

Mimarlık Vakfı

Mimarlık mesleğinin gelişimi için çaba harcıyoruz.

YaklaÅŸan Etkinlikler

Temmuz, 2024