"YAPI SEKTÖRÜNÜN TARAFLARI BULUŞUYOR..."

Mimarlık Vakfı Organizasyonluğunda, Yapex Yapı Fuarları'nda; 15-18 Kasım 2017 tarihleri arasında, Antalya'da Düzenlenecek "B2Arch-Business to Architects" Etkinliğindeki Yerinizi Alabilirsiniz...

”B2Arch” Busines to Arhitects..

Mimari Proje Büroları ile Yapı Firmaları arasında “speed-networking/hızlı iletişim” olarak düzenlenecek olan görüşme programı organizasyonu, Fuar Alanı'nda özel bir salonda yapılacaktır ve bu özel ortamda; aktif mimarlık proje büroları ile Yapex Yapı Fuarı Katılımcısı Firmalar, birebir iş görüşmesi ortamında biraraya geleceklerdir..

2'şer dakikalık hızlı tanışma ve görüşme olarak yürütülecek program, toplantı yönetmeni gözetiminde gerçekleşecektir.. Mimarlarımızın rafine bir ortamda, malzeme ve hizmet üreticileri ile bir araya gelmesini sağlayacak bu çalışma için belirli sayıda mimarlık bürosu kontenjanı bulunmaktadır.

Başvuru şartlarını ve detaylarını, Mimarlık Vakfı'nın;

"marca@mimarlikvakfi.org.tr" mail adresi ya da

0542 290 48 30 (Günay Erdem) / 0544 324 33 48 (Pelin ülker)

telefonlarından öğrenebilirsiniz.