MİMARLIK VAKFI; MİMARLARI SEKTÖRLE BULUŞTURUYOR..!

• Mimarlık Vakfı Etkinlikleri..

Mimarlık ve Yapı sektörü, Mimarlık Vakfı'nın organizasyonunda Antalya'da 15-18 Kasım 2017 tarihlerinde bir araya geliyor..

Sınırlı sayıdaki standlarda yerinizi ayırttınız mı?

“Mimarlar İşbaşında / Architects on Site”

Mimarlık Vakfı organizasyonu ve Yapex Yapı Fuarı ev sahipliğinde düzenlenecek bu etkinlikte, Türkiye genelinde belirlenen Mimarlık Ofisleri, kendilerine tahsis edilen özel standlarda projelerini ve çalışmalarını tanıtma olanağı bulacaklar, gerçekleştirdikleri proje ve yapıtları fuar ziyaretçileri ve yatırımcılarla paylaşacaklar.

Etkinliğimizin amacı; sektörümüzle ilgili önemli bir fuar ortamında, mimarlık mesleğini kitlelere daha iyi tanıtmak, mimarlarımızın kendilerini, projelerini ve çalışmalarını ifade edebilecekleri bir ortam ve ilgi odağı oluşturmaktır. Ayrıca mimarlık ortamında deneyimleriyle ve ürettikleri projelerle öne çıkan etkin mimar dostlarımız, yatırımcı ve sektör temsilcileri ile buluşacaklar ve özel forum alanında deneyimlerini paylaşma olanağı bulacaklardır.

Mimarlık ve Yapı

İç Mekan Tasarımı

Restorasyon ve Koruma

olmak üzere üç temel konu başlığı üzerinde organize edilmekte olan Yapex Fuarları, yapı sektörünün en önemli organizasyonları arasında bulunuyor. Mimarların gerek malzeme ve ürün, gerekse kültürel anlamda ilgisini çekebilecek çok sayıda konu başlığının yer aldığı fuar, meslek örgütümüzün böylesi önemli etkinliğine de ev sahipliği yapacaktır.

Standların her birisi 4x4=16 m2 ölçeğindedir ve mimarlık bürolarımız stantlarını kendi tasarımları ile yapacaklardır. Standart stand sistemi talep eden katılımcı bürolara, stand hizmeti bedeli karşılığında verilebilecektir. Standlar, Mimarlık Vakfı Yapı Malzemeleri Komitesi tarafından değerlendirilerek, başvuru sıralamasına göre stand tahsisi yapılacaktır.

Sınırlı sayıda stand olanağı olduğunu bir kez daha vurgulamak isteriz..