ANTALYA KEPEZ BELEDİYESİ “DOKUMA ALANI FİKİR PROJESİ YARIŞMASI” ŞARTNAMESİ

ANTALYA KEPEZ BELEDİYESİ “DOKUMA ALANI FİKİR PROJESİ YARIŞMASI” ŞARTNAMESİNE AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Yarışma Şartnamesi

Şartnamenin Temini İçin:

Şartnamenin satış bedeli 50.00 TL. dir. Şartname almak isteyen katılımcıların şartname bedelini, Kepez Belediyesinin Vakıf Bank Antalya 100. Yıl Şubesi TR94 0001 5001 5800 7292 3155 63 İban no.lu hesabına yatırmaları gerekmektedir. Şartname dekont ile Mimarlar Odası, Antalya, İstanbul, Ankara, İzmir Şubelerinden alınabilir.

Not: Dekontta “Kepez Dokuma Alanı Fikir Projesi Yarışması Şartname bedeli” ibaresi bulunacaktır.

MİMARLAR ODASI ANKARA ŞUBESİ BAŞKANLIĞINA

Konu: Kepez Belediyesi Dokuma Alanı Fikir Projesi Yarışma Şartnamesi Hk.

Kepez Belediyesince düzenlenen “Antalya Kepez Belediyesi Dokuma Alanı Fikir Projesi Yarışması” şartnamesinden 20 (yirmi) adet Aras Kargo ile Şubenize gönderilmiştir. Şartnamenin satış bedeli 50.00 TL olup, şartname almak isteyen katılımcıların şartname bedelini, Kepez Belediyesinin Vakıf Bank Antalya 100. Yıl Şubesi TR94 0001 5001 5800 7292 3155 63 İban no.lu hesabına yatırmaları gerekmektedir. Şartname almak isteyenlerin dekontun ibraz ederek, dekont fotokopisi ile adres ve e-posta adresini bırakmaları halinde şartname teslim edilmesini, alınan dekontlar ile adres ve e-posta adreslerinin, 0242 237 5820 nolu faks veya info@antmimod.org.tr mail adresi Kepez Belediyesi Dokuma Fikir Projesi Yarışması Raportörlüğüne gönderilmesi hususunu,

MİMARLAR ODASI İZMİR ŞUBESİ BAŞKANLIĞINA

MİMARLAR ODASI BAŞKANLIĞINA

Konu: Kepez Belediyesi Dokuma Alanı Fikir Projesi Yarışma Şartnamesi Hk.

Kepez Belediyesince düzenlenen “Antalya Kepez Belediyesi Dokuma Alanı Fikir Projesi Yarışması” şartnamesinden 10 (on) adet Aras Kargo ile Oda’nıza gönderilmiştir. Şartnamenin satış bedeli 50.00 TL olup, şartname almak isteyen katılımcıların şartname bedelini, Kepez Belediyesinin Vakıf Bank Antalya 100. Yıl Şubesi TR94 0001 5001 5800 7292 3155 63 İban no.lu hesabına yatırmaları gerekmektedir. Şartname almak isteyenlerin dekontun ibraz ederek, dekont fotokopisi ile adres ve e-posta adresini bırakmaları halinde şartname teslim edilmesini, alınan dekontlar ile adres ve e-posta adreslerinin, 0242 237 5820 nolu faks veya info@antmimod.org.tr mail adresi Kepez Belediyesi Dokuma Fikir Projesi Yarışması Raportörlüğüne gönderilmesi hususunu,